Verinen vieras Tampereella 1.11.2018

Milloin

to 1.11.    
19:00 - 21:00

Varaukset

Missä

Ravintola Astor
Aleksis Kiven katu 26, Tampere
Karttaa ei ole saatavissa

Elegantti illallinen saa odottamattoman käänteen, kun ravintolaan saapuu yksinäinen vieras. Hänen ulkomuotonsa paljastaa, että jotakin karmaisevaa on tapahtunut, mutta valitettavasti muistikuvia menneestä hänellä ei ole. Pian käykin ilmi kammottava totuus; vieras on ollut osa hirvittävää veritekoa, joka on tapahtunut tässä samassa ravintolassa ja murhaaja on vielä vapaalla jalalla.

Onnistutko sinä raottamaan unohduksen verhoa? Kuka vieras on ja mitä hänelle tapahtui? Vaikka verisen vieraan muisti on mennyttä, takaamme että sinä muistat tämän illan pitkään!

Nauti tarjoiluista, seuraa tapahtumia, jututa vierasta, tutustu todisteisiin ja selvitä verisen vieraan henkilöllisyys sekä tapahtumien taakse kätkeytyvä kylmäverinen salaisuus. Toivotamme sinut tervetulleeksi ratkomaan verisen vieraan mysteeriä!

Verinen vieras on Tuoni Studioiden luoma moderni kummitustarina, joka sai ensi-iltansa Halloweenina 2016 ja palaa kummittelemaan shamhainin aikoihin harvoihin ja valittuihin paikkoihin.

HUOM! Liput maksetaan paikan päällä sisäänpääsyn yhteydessä. Iltaan sisältyy ohjelman lisäksi Astorin sapakset salaattitarjoilun ja jälkiruoan sekä kahvin kera, muut juomat eivät kuulu hintaan.

Varaukset

Tämän tapahtuman varaus on suljettu.