Takauma, Jyväskylä 15.8.

Milloin

la 15.08.    
19:00 - 21:30

Missä

Ravintola Harmooni
Väinönkatu 1, Jyväskylä, 40100

Event Type

Karttaa ei ole saatavissa

Tuoni Studioiden Murhamysteerissä Takauma – murhatut muistot sukelletaan syvälle ihmismielen syövereihin.

 

Yksinäinen mies herää sairaalasta. Kymmenen vuotta sitten mies ja hänen vaimonsa joutuivat aseellisen hyökkäyksen kohteiksi. Vaimo sai surmansa, mutta miehelle tarkoitettu luoti ei osoittautunut tappavaksi, vaan hän vaipui syvään koomaan. Johtolankojen viedessä umpikujaan kerta toisensa jälkeen, tapaus jäi ratkaisematta.

Odottamattoman heräämisen jälkeen sairaalaan saapuu tapausta tutkinut rikoskomisario, joka kuitenkin törmää pian uuteen ongelmaan: vaikka rikoksen ainoa silminnäkijä onkin hereillä ja ymmärrettävän yhteistyöhaluinen selvittämään vaimonsa kuoleman, kärsii tämä pahanlaatuisesta muistinmenetyksestä. Onko syynä miehen päässä oleva luoti, jota ei ole voitu leikata pois vaarantamatta potilaan henkeä, vai jättääkö hän tarkoituksella jotain kertomatta?

 

Miehen välähdyksenomaiset muistikuvat ja epäilykset kohtalokkaasta illasta kymmenen vuoden takaa heräävät eloon rikoskomisarion ja yleisön silmien edessä näyttelijäntyön, valojen, äänien sekä videoiden avulla. Murhamysteerin yleisön tehtävänä on auttaa taistelussa miehen murtunutta muistia ja mieltä vastaan. Kuka halusi avioparin hengiltä ja miksi? Voimme olla varmoja vain yhdestä asiasta – tieto lisää tuskaa.

Tule mukaan interaktiiviselle murhamysteeri-illalliselle selvittämään mitä todella tapahtui tuona kohtalokkaana iltana 10 vuotta sitten. Sen voit selvittää osallistumalla murhamysteeri illalliselle aivan itse. Nauti tarjoiluista, seuraa tapahtumia, jututa etsiviä, tutustu todisteisiin ja selvitä onko kummituksia todella olemassa seuraamalla lavalla tapahtuvaa kahden tutkijan dialogia sekä tutkimalla tapaukseen liittyvää todistusaineistoa ja nettisivuja.

Näytösten välissä ruokaillaan herkullinen buffet illallinen ja murhatutkijat liikkuvat vieraiden joukossa, tuoden esityksen lavalta vieraiden keskuuteen. Ohjelmaa voisi kuvailla trilleri-elokuvaksi, johon vieraat pääsevät hyppäämään mukaan ja ratkaisemaan mystyeeriä yhdessä tapauksen tutkijan kanssa.

Suosittelemme esitystä kaikille, jotka ovat joskus lukeneet tai katsoneet murhamysteereitä tai haluavat viihtyä uudenlaisten elämysten parissa yksin, kaksin tai vaikka isommalla porukalla. Jos olet aina halunnut kokea Murhamysteerin, mutta ympäristösi ei ole koskaan tarjonnut siihen mahdollisuutta, tartu nyt tilaisuuteen ja osta lippu murhamysteeri-iltaan.

 

LIPUT

Osta lippu täältä tai suoraan Ravintola Harmoonista.

 

LISÄTIEDOT

Lisätietoja myynti@acravintolat.fi tai puhelimitse 0207353400

Ilmoitathan erikoisruokavaliot ja samaan pöytäseurueeseen toivomasi henkilöt ravintolaan ennakolta joko lahjakortin viesti kenttään kirjoittamalla, tai sähköpostilla myynti@acravintolat.fi.

Olet tervetullut – hulvattoman hauska ja viiniäkin fiinimpi illalliselämys odottaa sinua!