Päivä ja aika
ke 5.08. klo 18:00 - 21:15
(ohjelma alkaa ilmoitettuna aikana, ovet aukeavat 30 min aiemmin)

Tapahtumapaikka
Mysteerilokaatio

Kuvaus

Sinkkumurhamysteeri, Helsinki 5.8.


Sinkkumurhamysteerissä voit tutustua uusiin ihmisiin, nauttia drinkeistä ja yksinkertaisesti pitää hauskaa.

Tervetuloa ottamaan osaa mysteerintäyteiseen ohjelmaan, jossa pääpalkintona voi olla muutakin kuin oman henkikullan säilyminen! Jos olet valmis hyppäämään tuntemattomaan ja saamaan uuden huikean kokemuksen elämääsi, olet juuri se henkilö ketä etsimme. Jos et nauti parrasvaloissa olemisesta, mutta haluaisit silti tavata uusia ihmisiä, ei huolta – Murhamysteeri sopii kaikenlaisille ihmisille, myös introverteille. Mysteerin voi yhtä hyvin selvittää taustalla tarkkaillen kuin jatkuvasti muiden kanssa keskustellen ja juonitellen. Molempia ihmistyyppejä tarvitaan, jotta illasta tulee elävä ja mielenkiintoinen. Illan aikana saat olla ihan minkälainen haluat; voit muokata etukäteen saamasi roolihahmon juuri niin impulsiiviseksi, sosiaaliseksi, ujoksi tai flirttailevaksi kuin sinusta itsestäsi tuntuu hyvältä.

Sinun ei tarvitse osata näytellä tai esiintyä, jotta voit selvitä Sinkkumurhamysteeristä – tärkeintä on pieni heittäytyminen ja hauskanpito! Ja mikä parasta, paikalle ei välttämättä tarvitse saapua yksin, vaan voit tulla vaikka kaveriporukalla viettämään mystistä iltaa uusien tuttavuuksien kanssa. Tuoni Studioiden ammatti-isännät ovat lisäksi paikalla koko illan auttamassa ja opastamassa.

Ideana on luoda mahdollisuus hyvien tyyppien yhteensaattamiselle, joten tapahtumajärjestäjä pidättää oikeuden katsoa ketkä pääsevät osallistumaan elämykseen. Illan päätteeksi jokaisen on mahdollista saada selville itseä kiinnostavan ihmisen oikea henkilöllisyys.

 

Miksi Sinkkumurhamysteeri luo täydelliset lähtökohdat romantiikalle?

Jännittävä elämys kasvattaa dopamiinitasoja, joka tuottaa ihmiselle mielihyvää. Uuden asian kokeminen yhdessä taas nostaa oksitosiinin tuotantoa, joka sitoo ihmisiä yhteen. Hämärä valaistus luo tunnelmaa ja suurentaa ihmisen pupilleja, jolloin kaikki näyttävät viehättävimmiltä. Alkumalja ei myöskään haittaa asiaa.

 

Tapahtuman tiedot

Kenelle? Noin 20-40 -vuotiaille rohkeille sinkuille.
Montako? Mukaan mahtuu 40 ihmistä, molempia sukupuolia yhtä paljon. Tapahtuman minimiosallistujamäärä on 20.
Hinta? 45 € (Hinta sisältää Murhamysteeriohjelman tarpeineen, alkumaljan ja mahdollisuuden tavata uusia ihmisiä.)
Sijainti? Tapahtumapaikka sijaitsee Helsingin keskustan alueella. Tarkempi sijainti ilmoitetaan vain tapahtumaan ilmoittautuneille.
Kesto? Tapahtuma alkaa klo 18:00 (saavu paikalle hieman aiemmin) ja päättyy noin klo 21:15.
Osallistuminen? Voit ilmoittautua tapahtumaan tässä sivulla olevalla varauslomakkeella. Kun tapahtuman minimiosallistujamäärä täyttyy, saat laskun sähköpostiisi, kun sinut on valittu mukaan. Ilmoittautuminen loppuu 31.7.2020. Lasku tulee olla maksettuna ennen tapahtumaan saapumista.
Miten valmistautua? Tutustu roolihahmoosi ja pukeudu teeman mukaisesti. Valmistaudu pitämään hauskaa ja tutustumaan uusiin ihmisiin, rennolla mielellä.
Matchin syntyminen? Paikan päällä saatuun lappuun voi halutessaan laittaa rastin kiinnostavan hahmon kohdalle, ja jos kaksi ihmistä ovat kiinnostuneita toisistaan, yhteystiedot luovutetaan järjestäjän toimesta puolin ja toisin (ellei toinen osapuoli nimenomaan kiellä yhteystietojensa luovuttamista).
Lisäinfo? Saat noin viikkoa ennen tapahtumaa lisäinfot sähköpostiisi. Lisäinfossa kerrotaan tapahtumapaikka ja sinun roolihahmosi tulevassa tarinassa sekä muita yleisiä vinkkejä tapahtumaa silmälläpitäen. Mikäli sinulle tulee kysyttävää, voit olla yhteydessä osoitteeseen murha@tuoni.fi.

 

Miksi mennä elokuviin treffeille, kun voit itse kokea olevasi elokuvassa?

Varaukset

Tämän tapahtuman varaus on suljettu.