Rahat ja henki, Helsinki 26.9.

Milloin

la 26.09.    
18:00 - 20:30

Missä

Seurasaaren Kruunu
Seurasaari, Helsinki, 00250

Event Type

Karttaa ei ole saatavissa

Lindebladin historiallinen kartano on jo vuosien ajan edustanut loistokkuutta, arvovaltaa sekä perinteikkyyttä. Loistosta huolimatta kartanoa ovat piinanneet selittämättömät sattumukset. Kuuluisimmassa tapauksessa kartanon julma isäntäpari sai tuta sisäkön verisen vihan ja heidän lorunsa loppui lyhyeen. Vai loppuiko sittenkään?

Pienistä viis, nyt eletään kultaista 60–lukua ja Lindebladin kartano haluaa karistaa menneisyyden tomut nurkistaan. Tietenkin se isännöi yhä tienoon hulppeimpia illalliskutsuja, kuten myös tänään. Tosin sitä vieraat eivät tiedä, ettei veritekojen aika Lindebladin seinien suojissa ole ohitse…

Onneksi hyvin epätavallinen etsiväkaksikko Kuilu & Spöklund ovat saapuneet selvittämään mitä kummaa kartanossa oikein tapahtuu. Perinteisen maalaispoliisin ja paranormaalien ilmiöiden erikoisasiantuntijan saumattomalla yhteistyöllä värikäs ilta on taattu, mutta auttaako se pääsemään oikeaan ratkaisuun?

 

Tule mukaan interaktiiviselle murhamysteeri-illalliselle selvittämään piinaavatko kartanoa riivatut henget vai onko sattumuksille jokin maallinen selitys? Kumpaan suuntaan sinä kallistut? Sen voit selvittää osallistumalla Lindebladin kartanon pitoihin aivan itse. Nauti tarjoiluista, seuraa tapahtumia, jututa etsiviä, tutustu todisteisiin ja selvitä onko kummituksia todella olemassa seuraamalla lavalla tapahtuvaa kahden tutkijan dialogia sekä tutkimalla tapaukseen liittyvää todistusaineistoa ja nettisivuja.

Näytösten välissä ruokaillaan herkullinen buffet-illallinen ja murhatutkijat liikkuvat vieraiden joukossa, tuoden esityksen lavalta vieraiden keskuuteen. Ohjelmaa voisi kuvailla mysteerielokuvaksi, johon vieraat pääsevät hyppäämään mukaan ja ratkaisemaan tapausta yhdessä tutkijoiden kanssa.

Suosittelemme esitystä kaikille, jotka ovat joskus lukeneet tai katsoneet murhamysteereitä tai haluavat viihtyä uudenlaisten elämysten parissa yksin, kaksin tai vaikka isommalla porukalla. Jos olet aina halunnut kokea Murhamysteerin, mutta ympäristösi ei ole koskaan tarjonnut siihen mahdollisuutta, tartu tilaisuuteen ja varaa nyt paikkasi Murhamysteerien eturivistä.

 

Buffetmenu

Kartanon vihersalaattia ja juuresipsejä
Hirtetty ruusuvinaigrette
Kuolettavan hyvää graavilohta & tillisipuli relissiä
Tuonelan tomaattia ja mustakaalipestoa
Krematoriossa paahdettua vuohenjuustoa, rucolaa ja pikkelöityä kurpitsaa
Poltettua varhaiskaalia ja hunaja vinaigrettea
Verellä värjätty punakaali-lehtikaalicoleslaw
Syntistä seesam-marinoitua paksoita ja chiliä

**
55- asteiseksi paahdettua riivatun naudan paahtopaistia sekä marsalatimjamikastike
Kauhujen kellarin sienirisottoa

**
Vadelmapiirakka – Mesiangervo­kerma ja rapea myrkkyomena

 

Hinta 74€ / hlö (sis. ohjelman ja äärimmäisen maittavan illallisbuffetin).

 

VARAUKSET

Osta lippusi Seurasaaren kruunun lippukaupasta.

Seurasaaren Kruunun myyntipalvelu: sales@kassiopeia.fi