Uskoitko median suitsutusta ja iloitsit sarjamurhaaja Kullervon kiinnijäämisestä?

Toimittaja Elias Kokko oli tästä vahvasti eri mieltä. Hän oli varma poliisin pidättäneen väärän miehen ja oli valitettavasti oikeassa. Kullervo on yhä vapaana ja jättänyt vihjeen seuraavasta uhristaan. Kokko ei selviä tehtävästään yksin, joten hän on kutsunut avukseen vanhemman konstaapeli Saarelan yhdistämään viimeiset johtolangat toisiinsa. Mutta jokin ratkaiseva tekijä tuntuu vielä uupuvan…

Aikaa ei ole hukattavaksi ja epäonnistuminen sinetöi uhrin kohtalon. On vain yksi mahdollisuus selvittää Kullervon henkilöllisyys ja pelastaa uhrin henki, joten Kokko ja Saarela tarvitsevat kaiken mahdollisen avun.

Nauti tarjoiluista, seuraa tapahtumia, jututa Kokkoa ja Saarelaa, tutustu todisteisiin ja profiloi sarjamurhaaja. On nimittäin sinun vastuullasi pelastuuko uhrin henki. Tervetuloa sukeltamaan Kalevalasta inspiroituneen sarjamurhaajan sielunmaisemaan ja ratkaisemaan Pirunnyrkin arvoitusta!

Pirunnyrkki on Tuoni Studioiden 10 vuotisen taipaleen juhlamurhamysteeri. Ohjelma koostuu neljästä näytöksestä, joiden välissä tarjoillaan ruokaa ja vierailla on mahdollisuus jutella tapauksen tutkijoiden kanssa, tutkia todisteita fyysisesti tai kaivaa lisätietoa toisen tutkijan koostamilta nettisivuilta. Suosittelemme ottamaan mukaan älypuhelimen, jossa on akkua, sekä tarvittaessa lukulasit.

  • Seuraa esitystä ja tee halutessasi muistiinpanoja
  • Kuulustele tapauksen tutkijoita
  • Tutki fyysisiä todisteita sekä digitaalisessa muodossa olevia todisteita älypuhelimella
  • Ratkaise sarjamurhaajan henkilöllisyys ja estä uusien uhrien syntyminen

Esityksen kesto on noin 2,5 tuntia ja koostuu neljästä näytöksestä. Mikäli esitykseen kuuluu ruokailu, ruokatarjoilu tapahtuu näytösten välissä.


Genre: rikos, draama, jännitys
Käsikirjoitus: Sami Villa, Peetu Maijala, Milja Nordström & Tuoni Studiot
Äänisuunnittelu ja toteutus: Miika Saari
Tuotanto: Tuoni Studiot Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.